Ping! Loonkantoor

dé referentie voor het uitbesteden van uw loonadministratie

Ik wil zorgeloos tewerkstellen

Advies over loonadministratie

Loonadvies

Je lonen optimaliseren kan niet alleen voor jouw kostenplaatje een groot verschil betekenen, maar ook voor je werknemers. Loonkantoor Ping! neemt jouw loonadministratie door en kijkt waar het efficiënter kan. Misschien kan je er wel voor zorgen dat je werknemers netto meer overhouden, zonder dat het jou meer kost. Hoe fijn zou dat niet zijn?

Loonadvies
Loonadvies

Analyseren en optimaliseren

Loonadvies

Wij merken heel vaak dat de verloning in bedrijven niet geoptimaliseerd is of dat werkgevers te weinig kennis hebben over alternatieve verloningsplannen. Soms zien we ook dat niet elke werknemer de juiste functietitel heeft of dat het loon(pakket) daardoor eigenlijk niet helemaal klopt. Daar brengen onze medewerkers verandering in.

Wij lichten je personeels- en loonadministratie door en kijken waar er optimalisatie nodig is. Zie het gerust als een sociale audit. De resultaten leiden vaak tot besparingen of interessante alternatieven voor je personeel. Besparingen van enkele honderden euro’s zijn geen uitzondering. Dankzij onze diepgaande kennis van de sociale wetgeving en jouw sector zien wij al snel voor welke gunstige regels jij in aanmerking komt of hoe je efficiënter kunt verlonen.

Loonkantoor Ping! focust bewust op bedrijven en kmo’s met maximaal 50 werknemers en een aantal specifieke paritaire comités. Zo kunnen we een diepgaande kennis en expertise opbouwen, waar onze klanten uiteraard baat bij hebben. Vaak gaat het om bakkers, horeca, kapperszaken, immokantoren, zakelijke dienstverleners, chocolatiers, bouwbedrijven, aannemers … Weet je niet zeker of je met je personeelsadministratie bij ons terechtkunt? Vraag het ons!

Samenwerken?

Heb je het vermoeden dat een aantal zaken vlotter zouden kunnen verlopen in je personeels- en loonadministratie? Maak een afspraak en dan maken we graag vrijblijvend kennis met jou en je bedrijf. We vertellen je wat we voor jou kunnen betekenen en bezorgen je een transparant samenwerkingsvoorstel.

Onze waarden

Lokaal

Lokaal

Loonkantoor Ping! staat letterlijk en figuurlijk dicht bij jouw zaak. Een persoonlijke aanpak en professioneel advies op maat, daar staan we voor.

Flexibel

Flexibel

Regelmatig contact en snel kunnen schakelen, is essentieel om een delicate zaak als personeels- en loonadministratie correct te laten verlopen.

Proactief

Proactief

Dankzij onze diepgaande kennis van de wetgeving die van toepassing is op jouw sector, kunnen wij proactief handelen en optimaliseren.

Expertise

Expertise

Wij focussen ons bewust op een beperkt aantal sectoren en kmo’s, omdat we enkel zo een gespecialiseerde aanpak kunnen garanderen.

Zorgeloos tewerkstellen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Van plan om een nieuwe medewerker aan te werven? Specifieke vragen over loonadministratie? Of wil je graag je personeelsdossiers laten doorlichten en eventueel optimaliseren? Stel je vraag via ons contactformulier of maak een afspraak. Wij lichten graag onze aanpak toe.

Kantoor: Kapellestraat 111, 9800 Deinze

Telefoon: 09/330 19 90

E-mail: hulp@loonkantoor.be