Ping! Loonkantoor

dé referentie voor het uitbesteden van uw loonadministratie

Ik wil zorgeloos tewerkstellen

Starten als werkgever

Starten als werkgever

Proficiat, je werft je eerste werknemer aan! Dat is een hele stap en creëert vaak wat onzekerheid of onwetendheid. Welke functietitel moet de nieuwe werkkracht krijgen? Hoeveel moet hij minstens verdienen en wat zijn op termijn de groeimogelijkheden inzake verloning? Wat moet ik als werkgever allemaal in orde brengen? Je stelt je vast nog veel meer vragen. Daar helpen wij je graag bij.

Starten als werkgever
Starten als werkgever

Maak je geen zorgen over de administratie

Starten als werkgever

Ja, er komt best wat kijken bij een eerste werknemer en dat is natuurlijk niet iets waar jij je als werkgever lang mee bezig wil houden. Je wil je nieuwe werkkracht immers zo snel mogelijk laten beginnen en hem of haar opleiden.

Loonkantoor Ping! helpt je met het administratieve luik, en vindt het ook belangrijk dat je elke stap van het proces begrijpt. Daarom is  het belangrijk dat je inzicht krijgt in het bruto-nettoproces op de loonbrief. Wat moet je eerste werknemer bruto krijgen en wat houdt hij op het einde van de rit over? Daarna helpen we je bij de administratie om te starten als werkgever en geven we je uitleg over RSZ, bedrijfsvoorheffing, hoe je je moet aansluiting bij de RSZ als werkgever en hoe je de verschillende documenten opmaakt en invult.

Ook een arbeidsreglement op maat van jouw bedrijf is essentieel om in orde te zijn met je personeelsadministratie. We creëren de juiste bijlages en maken je personeelsmap op. Op die manier helpen we jou om structuur aan te brengen in je personeelsadministratie.

Samenwerken?

Ben je van plan om over enkele maanden een eerste werknemer aan te werven? Kom gerust eens langs om alvast advies te krijgen en te ontdekken hoe wij jou als loonkantoor kunnen helpen. Of zit je al wat verder in het proces, ben je bezig met sollicitaties of is de eerste aanwerving een feit? Ook dan staan we je graag met raad en daad bij.

Onze waarden

Lokaal

Lokaal

Loonkantoor Ping! staat letterlijk en figuurlijk dicht bij jouw zaak. Een persoonlijke aanpak en professioneel advies op maat, daar staan we voor.

Flexibel

Flexibel

Regelmatig contact en snel kunnen schakelen, is essentieel om een delicate zaak als personeels- en loonadministratie correct te laten verlopen.

Proactief

Proactief

Dankzij onze diepgaande kennis van de wetgeving die van toepassing is op jouw sector, kunnen wij proactief handelen en optimaliseren.

Expertise

Expertise

Wij focussen ons bewust op een beperkt aantal sectoren en kmo’s, omdat we enkel zo een gespecialiseerde aanpak kunnen garanderen.

Zorgeloos tewerkstellen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Van plan om een nieuwe medewerker aan te werven? Specifieke vragen over loonadministratie? Of wil je graag je personeelsdossiers laten doorlichten en eventueel optimaliseren? Stel je vraag via ons contactformulier of maak een afspraak. Wij lichten graag onze aanpak toe.

Kantoor: Kapellestraat 111, 9800 Deinze

Telefoon: 09/330 19 90

E-mail: hulp@loonkantoor.be