Ping! Loonkantoor

dé referentie voor het uitbesteden van uw loonadministratie

Over Loonkantoor Ping!

Pepijn en Anneleen - zaakvoerders

Loonkantoor Ping! werd in 2017 opgericht door Anneleen Cobbaert en Pepijn Raeymaekers, beiden gepassioneerd door sociale wetgeving en met een grote ambitie om de loonadministratie voor lokale ondernemers eenvoudiger te maken en te optimaliseren. Samen met de dossierbeheerders analyseren ze de loonadministratie voor een aantal specifieke sectoren, waaronder bakkers en slagers, horeca, immokantoren, kappers, bouwbedrijven en dergelijke meer.

Pepijn en Anneleen - zaakvoerders

Diensten

Loonadministratie

Loonadvies

Starten als werkgever

Begeleiding bij inspectie

Onze waarden

Lokaal

Lokaal

Loonkantoor Ping! staat letterlijk en figuurlijk dicht bij jouw zaak. Een persoonlijke aanpak en professioneel advies op maat, daar staan we voor.

Flexibel

Flexibel

Regelmatig contact en snel kunnen schakelen, is essentieel om een delicate zaak als personeels- en loonadministratie correct te laten verlopen.

Proactief

Proactief

Dankzij onze diepgaande kennis van de wetgeving die van toepassing is op jouw sector, kunnen wij proactief handelen en optimaliseren.

Expertise

Expertise

Wij focussen ons bewust op een beperkt aantal sectoren en kmo’s, omdat we enkel zo een gespecialiseerde aanpak kunnen garanderen.

Zorgeloos tewerkstellen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Van plan om een nieuwe medewerker aan te werven? Specifieke vragen over loonadministratie? Of wil je graag je personeelsdossiers laten doorlichten en eventueel optimaliseren? Stel je vraag via ons contactformulier of maak een afspraak. Wij lichten graag onze aanpak toe.

    Je naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Bedrijfsnaam