Ping! Loonkantoor

dé referentie voor het uitbesteden van uw loonadministratie

Efficiënte en optimale loonadministratie

Een nieuwe werknemer aanwerven vereist  een hele administratie, waar we je graag bij ondersteunen. Misschien komt je nieuwe werknemer in aanmerking voor een opleidingstraject of kunnen we honderden euro’s besparen op je personeelskost zonder dat je het beseft? Wat als een werknemer langdurig ziekt wordt of ontslag neemt?

Het zijn allemaal situaties die best wel realistisch zijn. Situaties waarbij een externe partner met de nodige expertise een grote meerwaarde kan betekenen.

Loonkantoor Ping! werd opgericht door Anneleen Cobbaert en Pepijn Raeymaekers, beiden gepassioneerd door sociale wetgeving en ervan overtuigd dat er bij veel bedrijven nog ruimte voor verbetering is. Ruimte voor verbetering die te wijten is aan de complexe wetteksten en onvoldoende begeleiding voor werkgevers. Daar brengen zij nu met Ping! verandering in.

Welke sectoren kunnen bij Loonkantoor Ping! terecht?

Naast de complexe algemene wetgeving heeft iedere sector zijn eigen spelregels in CAO’s en sectorakkoorden. Om de klanten goed kunnen helpen, focussen wij ons daarom bewust op een aantal specifieke sectoren.

Welke werkgevers kunnen bij ons terecht?

 • Ondernemers die een eerste werknemer in dienst nemen;
 • Werkgevers met 5, 10, 25,… werknemers op de payroll;
 • Werkgevers die regelmatig werken met losse werknemers, zoals flexijobs, studenten en extra’s.

Kortom, elke werkgever die advies wil krijgen over zijn dossier en mogelijke optimalisaties. Daarnaast zijn wij ook een partner voor loonbrieven voor bedrijfsleiders zonder personeel.

Waarmee kunnen we jou niet helpen?

We kunnen je met heel veel personeelsgerelateerde zaken helpen, maar hiermee niet:

 • Advies en loonberekeningen voor overheidsdiensten;
 • Interim;
 • Selectie en rekrutering;
 • Begeleiding van sociale verkiezingen.

Weet je niet zeker of je bij ons terechtkunt?  Vraag het gerust even!

Deze uitvoerende taken kunnen wij van je overnemen

Is de loonadministratie voor jou een blok aan je been? Heb je er geen tijd voor of doe je het gewoon niet graag? Er zijn tal van taken die je kunt uitbesteden, zodat jij tijd vrij hebt voor je core business.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • de opmaak van contracten;
 • de dimona-aangifte;
 • de opmaak en controle van de personeelsmap;
 • werkloosheid aanvragen;
 • prestaties ingeven of verwerken (eventueel samen bij ons op kantoor);
 • optimalisatie van RSZ-kortingen;
 • opmaken van arbeidsreglement en aanvullen met actuele bijlages;
 • advies over tewerkstellingsmaatregelen;
 • de opmaak van blanco documenten;

Wie met ons samenwerkt, ontvangt een gepersonaliseerde Ping!-map waarin alle contracten en documenten op één plaats worden verzameld. Niet alleen handig voor jou, maar ook bijzonder handig wanneer er sociale inspectie zou zijn.

Samenwerken?

Wil je bepaalde taken van je loonadministratie uit handen geven? Maak een afspraak en dan maken we graag vrijblijvend kennis met jou en je bedrijf. We vertellen je wat we voor jou kunnen betekenen en bezorgen je een transparant samenwerkingsvoorstel.

Onze waarden

Lokaal

Lokaal

Loonkantoor Ping! staat letterlijk en figuurlijk dicht bij jouw zaak. Een persoonlijke aanpak en professioneel advies op maat, daar staan we voor.

Flexibel

Flexibel

Regelmatig contact en snel kunnen schakelen, is essentieel om een delicate zaak als personeels- en loonadministratie correct te laten verlopen.

Proactief

Proactief

Dankzij onze diepgaande kennis van de wetgeving die van toepassing is op jouw sector, kunnen wij proactief handelen en optimaliseren.

Expertise

Expertise

Wij focussen ons bewust op een beperkt aantal sectoren en kmo’s, omdat we enkel zo een gespecialiseerde aanpak kunnen garanderen.

Zorgeloos tewerkstellen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Van plan om een nieuwe medewerker aan te werven? Specifieke vragen over loonadministratie? Of wil je graag je personeelsdossiers laten doorlichten en eventueel optimaliseren? Stel je vraag via ons contactformulier of maak een afspraak. Wij lichten graag onze aanpak toe.

  Je naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bedrijfsnaam